Lach je Fit

De lach uitbundig laten klinken

Arrangement met lachwandeling 
Lachen, wandelen, varen en een hapje eten 

Een lachwandeling is een aanrader omdat het buiten is, tussen de bomen en het groen. Het is een wandeling in de frisse lucht  met een afgesproken begin- en eindpunt. Als groep gaan we een stukje wandelen en tussendoor doen we lachoefeningen. Lachen met elkaar is inspannend, maar brengt ontspanning. Je kan ervaren   hoe lachen je meer plezier en ontspanning geeft.

Door veel verschillende spelvormen ervaar je interactie met de andere deelnemers. Je merkt dat samen lachen kan bijdragen aan het versterken van het saamhorigheidsgevoel. Tijdens de wandeling doen we een warming up met ademhalingsoefeningen afgewisseld met lachspelletjes. Ook doen we rek en strekoefeningen. Tot slot een lachmeditatie en relaxatie. Samen lachen doet samen werken. Begeleiding door lachcoach Henny Strijker. Bij grote groepen zijn er meerdere lachcoaches beschikbaar. Minimaal tien deelnemers voor dit arrangement.

 

Locatie
De Lachwandeling Start bij de 1000meterweg van het Amsterdamse bos (gratis parkeerplaats) Verzamelen  bij de tweede kiosk. Eindpunt is bij de kanovijver. In overleg zijn er ook andere plekken mogelijk.

 

Kosten

  • Picknick: 37 euro
  • Brunch: 40 euro
  • Barbecue 50 euro

    Inclusief een lachwandeling en een boottochtje, exclusief drankjes. 

Duur:

  • lachwandeling 60 min.
  • Boottrip 60 min.
  • Brunch, Picknick, Barbecue 120 minutes.

De boeking gaat altijd door. Ook bij regen.  Maar bij hagelen en ijzel kan de boeking  geannuleerd worden.
Te boeken in de periode van Maart t/m Oktober.

Legitimatie is verplicht.

 

Lachen verwarmt en is gezond. Kom jij ook met je groep?

Foto's door: Jeroen Paling