Lach je Fit

De lach uitbundig laten klinken

Lach je Fit Kinderfeestjes

Lachyoga, kinderbiodanza, megazeepbellen maken? Het is altijd een superfeest!

Op zoek naar een uniek feestje? Henny Strijker en haar team van Lach je Fit heeft het antwoord! 

Lachyoga
Ontspan en maak plezier met lachyoga. Samen gaan jullie leuke lachspelletjes doen waar je helemaal relaxt van wordt. Goed te combineren met actieve spelletjes.

Superzeepbellen
Bellen blazen is al leuk maar deze megabellen zijn echt indrukwekkend en gaaf! En natuurlijk mag jij ook het ook proberen! Allereerst een workshop vooraf waarbij je leert hoe je het zeepbellensop thuis zelf kan maken en ook zelf een bellenblaas maakt waarmee je leuke experimentjes uitvoert. Een aanrader voor elk feest binnen en buiten.

Kinderbiodanza
Het is net zo leuk als de naam klinkt. Kinderbiodanza is voor kids die van dansen houden. Je kiest zelf een thema en gaat dan op dansavontuur. We dansen op de mooiste muziek uit alle werelddelen. Van Braziliaans, Afrikaans, Chinees, Europees en zelfs klassieke muziek. We zijn piraat, prinses of een gevaarlijke tijger. Alles is mogelijk, je kiest het en je danst het.

Oud Hollandsche spelletjes
"Schipper mag ik over varen?" "groen is gras" en "Joepie, joepie..." ken je ze nog? Henny in ieder geval! Dus die kan ze ook toevoegen aan jouw feestje!

Al deze onderdelen kun je ook combineren tot een uniek en eigen kinderpartijtje.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 06-83576515 of stuur een e-mail naar info@lachjefit.com

Foto's door: Albert Reilingh