Lach je Fit

De lach uitbundig laten klinken

LachjeFit Workshop

Heb je zin om te (leren) lachen zonder reden? Kan je af en toe even een lollig verzetje gebruiken? Wil je op een simpele en vrolijke manier totale ontspanning ervaren? Kom lachyoga proberen en ervaar zelf hoe lachen je meer plezier en ontspanning in je leven kan geven. Je bent altijd welkom. 

Wat we doen bij lachyoga
Bij een lachyoga-workshop dansen we als warming up, doen ademhalingsoefeningen afgewisseld met lachspelletjes. Ook doen we rek en strekoefeningen en tot slot een lachmeditatie en relaxatie.

Na een lachworkshop voel je je happy en ontspannen. Door het lachen maak je geluksstoffen aan (o.a. endorfines) en stressverhogende stoffen breek je af. Lachen met elkaar is inspannend, maar brengt ontspanning. Het brengt luchtigheid, nieuwe positieve energie en vergroot het relativeringsvermogen. Lachen brengt je in verbinding met anderen en met jezelf.

Na de lachmeditatie volgt een heerlijke relaxatie met klankschalen. Door de inspirerende klanken van de klankschalen ervaar je een weldadige ontspanning. De harmonische klanken kalmeren lichaam en geest. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een Lachjefit workshop met klankschalen vindt altijd plaats op een door u gekozen indoor locatie. 

De workshops zijn: 

Lachclub Erasmuspark 1e zondag van de maand van 10:30 am tot 11:30 pm, met Henny Strijker. 

Lachclub Amsterdam 2e zondag van de maand van 10:30 am tot 12:00 pm, met Maarten Vos en Henny Strijker.

Lachclub Haarlem 3e zondag van de maand van 10:30 am tot 12:00 pm, met Henny Strijker en Lucien Splinter. 

 

Aanmelden kan door te bellen naar 06-83576515, te mailen naar info@lachjefit.com. 

Hartelijk Welkom!