Lach je Fit

De lach uitbundig laten klinken

Klankschaalmassage met lach

Klankschaal Massage met een Lach.


Ik werk met de Peter Hess Klankschaal Methode. De opleiding heb ik in Sneek gedaan bij Sylvia Zijlstra. Er ontstaat een sfeer van veiligheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en andere gevoelens die een negatieve invloed hebben op je  gezondheid kun je loslaten. Je kunt je lichaam en behoeften weer bewust waarnemen. Malende gedachten komen tot rust, je ziel ervaart ruimte voor groei. 


Alles op een rij:
. Een ontspanningsmethode, die lichaam, ziel en geest aanspreekt. 
. Versterkt je basisvertrouwen
. Vergemakkelijkt ‘loslaten’ – zowel fysiek als mentaal. 
. Bevordert je gezondheid door harmonisering, regeneratie en vitalisering.
. Ondersteunt en verbetert je lichaamswaarneming.
. Versterkt je zelfbewustzijn en creativiteit.


Het verloop van de klankmassage is als volgt: Bij het voorgesprek kunnen we kennis maken met de klankschalen. Na het voorgesprek plaats ik de klankschalen op of naast je geklede lichaam en breng, die zacht tot klinken. De frequenties van de afzonderlijke schalen passen goed bij de verschillende lichaamsgebieden. De harmonische klanken kalmeren lichaam en geest. 


Klinkende schalen trillen. Dat geeft fijne vibraties, die zich verder en verder uitbreiden in je lichaam. Zo ontstaat snel een weldadige ontspanning die ruimte biedt voor gevoelens van zekerheid en geborgenheid- de ideale voorwaarden voor regeneratie, bevordering van je gezondheid en nieuwe inzichten.


Tijdens het nagesprek kun je uiting geven aan de indrukken, die je hebt opgedaan. Hierdoor ben je je beter bewust van de waardevolle ervaringen die je tijdens de klankontspanning opdeed.


Vooraf aan de klankmassage kunnen we optioneel een korte lachsessie doen. De opgedane lachvibraties verminderen stress en versterken het immuunsysteem. Met een lach kan je binnen enkele minuten je stemming veranderen door het vrijgeven van endorfine uit je hersencellen. Dit maakt dat je je goed voelt en als je in een goede stemming bent zal alles beter gaan. Aldus een goede start voor  de klankmassage.


De Klankschaalmassage  kan je telefonisch boeken 06-83576515 


Nabij Marnixbad