Lach je Fit

De lach uitbundig laten klinken

Lachcafe on-line

Op dit moment is lachcafe online gesloten en wordt geopend als er weer sprake is van een lock down en we wel wat lachvitamines kunnen gebruiken.

Lachcafe on-line als een energetisch en mentaal support netwerk tot aan de kerstvakantie. Ik wil dit graag aanbieden om mentaal en fysiek fit te blijven door samen te lachen, te spelen, te bewegen in de komende herfst en wintermaanden. Juist in deze gekke tijd, is het zo belangrijk om heel goed voor onszelf te zorgen: te bewegen, te lachen, te dansen, te zingen, te mediteren, onszelf lief te hebben, te ontmoeten, ons hart te openen en onszelf te omringen met zachtheid, lichtheid en mooie muziek. Het is superleuk om te merken dat veel mensen enthousiast zijn over het feit dat ik online lachen aanbied.

Mensen in Nederland en ook mensen die niet in Nederland wonen, maar nu mee kunnen doen; waar ook ter wereld. Het is bijzonder om te merken hoeveel effect zo'n gezamenlijke workshop heeft voor deelnemers. Onderstaande reacties krijg ik regelmatig te horen.

“Ik voel me ontspannen, Ik voel me lichter, Ik heb genoten. Ik voel de steun die het samen lachen me geeft.
ik voel me verbonden, diep effect op een veilige, toegankelijke manier''

Wil jij ook op een gemakkelijke, toegankelijke manier de verdiepende werking van lachyoga ervaren?
Ik maak gebruik van ademhalingsoefeningen met een lach, rek en strekoefeningen met een lach, lachspelletjes, een lachmeditatie en een ontspanningsoefening. Al is lachyoga op zich ontworpen om met elkaar in een ruimte te doen. Toch blijkt het soortgelijke effecten te sorteren, ook als je het online doet. Dit komt vooral doordat we het  gezamenlijk, dus tegelijk doen. Je wordt er blijer van en kan de dag beter aan. In plaats van lachgas geeft  een lachsessie betere resultaten en geen bijwerkingen. Lachen is een grote bindende factor en zorgt voor veel goede vrienden en zorgzame relaties. Lachyoga vermindert stress en versterkt het immuunsysteem.

De voordelen:
     • Je doet mee in je eigen huis
     • Je hoeft dus niet  te reizen
     • Bijzonder corona-proof
     • Ook als je minder fit/mobiel bent kun je mee doen
     • Je kunt op een prachtige manier verbinding ervaren met andere mensen
     • Lekker lachen en bewegen!
     • Uit je hoofd, in je lijf. Snel resultaat.
     • Genieten!

Het is gratis omdat ik het fijn vind dat de lach voor ieder toegankelijk is.
 

Aanmelden kan via onderstaande zoom link
Topic: lachcafe
Locatie Amsterdam

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72583392044?pwd=WDM3Mm1aWHNkK2NQcjFCdEYrcGFJdz09

Meeting ID: 725 8339 2044
Passcode: 88lachcafe

Je hoeft zelf geen abonnement op zoom te hebben om mee te doen.
Installeer zoom op je computer en doe gratis mee.